Hol talál minőségi kétszárnyú kapunyitó szettet?

Kétszárnyú kapunyitó szett

Az ipari épületeknél vagy a különböző gyáraknál, bizonyára észrevette, hogy az illetékteleneket motoros kapukkal tartják kívül. Természetesen ezt magánház elé is felszerelheti, amennyiben fontos Önnek, hogy automatikusan működjön. Az igazán színvonalas kétszárnyú kapunyitó szett beszerezhető a Door System budapesti üzletében vagy a webáruházában.

Például a TOONA KCE készletben két darab motort talál, vezérlőt, a szükséges adót és a vevőt, valamint még fotocellát is. Értelemszerűen minden kétszárnyú kapunyitó szetthez jár a használati útmutató, így ennek segítségével Ön is megpróbálhatja azt beszerelni. Az említett vállalat azonban szívesen kiküldi a szakembereit, amennyiben igényt tart a precíz és a sikeres munkára. Természetesen más típusú kétszárnyú kapunyitó szett is található a webáruház kínálatában. Mindössze annyi szükséges, hogy ismerje a kapu tömegét, ezáltal megállapítható, hogy miféle motor lenne a hozzáillő. A Door System vállalat tapasztalt munkatársai szívesen segítenek kiválasztani a tökéletes garnitúrát. Ezáltal a távirányítós kapunyitó folyamatosan az Ön rendelkezésére fog állni. Akár az otthona elé szeretné felszerelni vagy a vállalata bejáratához, biztos lehet benne, hogy csakis az léphet be a területre, akinek az megengedett. Így elérheti, hogy az adott terület nem csak biztonságos, de egyben esztétikus legyen. Természetesen a Door System vállalat csakis minőségi termékekkel foglalkozik.

Ezért minden egyes távirányítós kapunyitóra két év garanciát vállal. Ráadásul az alkatrészeket külön beszerezheti, amennyiben csak kicserélni szeretne egy elemet. Bármire is legyen szüksége, teljes összeállításra vagy csupán egyetlen elemre, a telefonos ügyfélszolgálaton nyugodtan felteheti a kérdéseit. A távirányítós kapunyitó beüzemelése révén, biztos lehet, hogy csakis az nyitja ki a kaput, aki a távirányítóval rendelkezik. Beállíthatja, hogy milyen távolságból érzékelje a parancsot, ráadásul antennával még meg is hosszabbíthatja azt. Dőljön hátra és adja le a rendelését a door-system.hu webáruházban és a terméket néhány napon belül kiszállítják!