A 3D szemüveg telefonhoz innovatív találmány

Élethű virtuális élmény
Élethű virtuális élmény

Nem kellenek bonyolult szerkezetek ahhoz, hogy néhány percre elmélyedhessünk a virtuális valóság nyújtotta élményekben. A 3D szemüveg telefonhoz bármilyen környezetet képes elénk tárni. Úgy érezhetjük magunkat, mintha mi lennénk a főszereplői az adott történetnek.

Nincs is más dolgunk, mint belehelyezni a telefont, megfelelően beállítani a lencséket a szemünkhöz és már jöhet is a VR élmény. Az univerzális tervezésüknek hála, minden 3D szemüveg telefonhoz igazodik, így nem kell külön venni minden modellhez.

Egyes típusok Bluetooth kontrollerrel támogatottak, ezáltal még könnyebben és élethűebben mozoghatunk az adott játékban. Mivel egyáltalán nem nagy a súlyuk, ezért a viselésük nem megerőltető és sokáig használhatjuk folyamatosan.

Ha egyszer vásároltunk egy ilyen kiegészítőt, akkor másikra már nem lesz szükségünk többet, hiszen a két lencse képezi az egésznek a működését, a többiről a telefon gondoskodik. A 3D szemüveg telefonhoz egy olyan új élményt nyújt, amit nem élhettünk át eddig soha egyetlen készülékkel sem.