A Daniel Wellington óra minden nő kezén jól áll

Daniel Wellington óra

Bár napjaink digitális világában a telefonon nézzük meg az időt, azért aki az elegáns, klasszikus stílus megtestesítője, karórát is visel. A Daniel Wellington óra a lezser elegancia megtestesítője, így ha nőnek szeretnénk személyes és divatos ajándékot vásárolni, akkor ez tökéletes választás lesz.

A színskála és a bőrszíjak széles választéka könnyen kielégíti a fogyasztók igényeit, nem beszélve az egyszerű, letisztult formatervezésű, arányosan elosztott és elegáns mutatókkal ellátott számlapról. Az elemmel működő órák minőségi japán kvarc Miyota szerkezettel vannak ellátva, ami biztosítja a pontos időkijelzést. A Daniel Wellington óra fedőlapja ásványi üveg, mérsékelten karc- és ütésálló. Minden termék gyári dobozzal érkezik házhoz.

A női órák cseppállóak ugyan, de arra oda kell figyelni, hogy csak fröccsenő víz ellen védettek. A vízállósági garancia a készülékre vonatkozik, a bőrszíjakra azonban nem. Rendeljen kedvező áron Daniel Wellington női karórát bármilyen alkalomra, amikor ajándékot szeretne adni!