A fog implantátum Budapest rendelőiben beültethető

A beültetése minden esetben helyi érzéstelenítővel történik, így a páciens a zsibbadáson kívül semmit sem érez. Az, hogy mennyibe kerül a fog implantátum Budapest klinikáin, kizárólag az állapotfelmérést követően tudható meg, aminek során a szakember feltérképezi a csontállományt.

Az anyagát illetően azt kell tudni, hogy titán, így a szervezet gond nélkül befogadja. A tartósságával kapcsolatban meg kell említeni, hogy a megfelelő szájhigiénia fenntartása mellett, egy életen át szolgálja a tulajdonosát.

A fog implantátum Budapest területén sokéves, esetenként örökös garanciával kerül kivitelezésre. A beavatkozás után néhány fontos dologra mindenképp figyelni kell! Naponta két alkalommal, minimum 2 percen keresztül lágysörtéjű fogkefével kerítsen sort a mosására!

Ezen kívül, speciális fogkőtisztító kefét és selymet is javasolt használni. A fog implantátum Budapest városában a közkedvelt beavatkozások közé tartozik. Érdemes megemlíteni, hogy véralvadási zavarok vagy korábbi sugárkezelések esetén nem ajánlott.