A fürdőszoba tippekkel könnyű a munka

Fürdőszoba tippek
Fürdőszoba tippek

A lakberendezők rémálma a kis paraméterekkel rendelkező fürdőszoba megfelelő kialakítása. A feladat, bár valóban nem egyszerű, korántsem lehetetlen, főleg, ha a fürdőszoba tippek segítségével látunk neki a teendőknek. Ha a fürdő helyiség kicsi, sajnos elfelejthetjük az elegáns üvegajtót a zuhanykabinon – helyette inkább alkalmazzunk függönyt.

Bár a zuhanyfüggöny nem olyan mutatós, mint a matt üveg társa, rengeteg helyet megtakarít a lakók nagy örömére, és kis utánajárással már lehet találni igazán mutatós darabokat is.

Szintén jó ötlet a lakberendezés során a szögletes formák elkerülése. A szögletes asztalka vagy mosdó sokat elvesz a rendelkezésünkre álló kevéske helyből, így érdemes inkább lekerekített sarkú egységeket választani a vásárlás során.

Ha helyet akarunk spórolni, tanácsos kiaknázni a falak nyújtotta lehetőséget is, és segítségül hívni a praktikus beépített polcokat. Ez az utóbbi megoldás nemcsak praktikus, de roppant esztétikus is. Ha szeretne több fürdőszoba tippeket olvasni, kattintson a fenti linkre!