A használt Windows utólag is telepíthető

Windows 7

Az operációs rendszer a számítógép lelke. Nélküle teljesen kezelhetetlenné válnak a különféle funkciók. Akkor járunk a legjobban, hogyha megbízható forrásból szerezzük be a rendszert és utána az erre telepítendő programokat.

Ezért még a használt Windows is sokkal jobb megoldás, mintha valamilyen kalózverzióját telepítenénk fel, amiben veszélyes kémprogramok is megbújhatnak. Ennek a biztonságnak nincs olyan nagy ára a használt Windows esetén, éppen ezért a laptopoazis.hu webáruházából kiváló rendszereket szerezhetünk be, nagyon kedvező áron.

Érdemes lecsapni erre a remek ajánlatra. Teljesen mindegy, hogy 32 vagy 64 bites verzióra van szükségünk, mert mind a kettőből találni fogunk a kínálatban. Akár a legújabb Windows 10 operációs rendszer magyar nyelvű változatát is használatba vehetjük, az innen vásárolt laptoppal együtt.

A használt Windows már egy előre megvásárolt számítógépre vagy laptopra is feltelepíthető legálisan, ami kifejezetten nagy előny, mert nagyon elterjedtek lettek a kalózverziók az utóbbi években.