A hegyikristály hatásai ékszerként is érvényesülnek

hegyikristály
Hegyikristály karkötő

Az ásványok pozitív élettani hatásairól már számos tudományos cikk beszámolt, így nem az a kérdés, hogy valóban tulajdoníthatunk-e ezeknek ilyen különlegesen jellemzőket, hanem az, hogy mikor, melyiket érdemes bevetni, ha egy kis támogatásra, segítségre szorulunk.

Amennyiben egy kiemelkedő gyógyhatással rendelkező követ keresünk, akkor egyértelműen a hegyikristály jelentheti a megfelelő alternatívát, ugyanis ez képes kiegyensúlyozni az összes csakrát és serkenteni az immunrendszer működését.

Ezzel a kettősséggel pedig, szinte az összes egészségügyi probléma esetén segítő jobbot tud nyújtani. Ugyanakkor a hegyikristály rendkívül mutatós is, így ha ékszerként viseljük magunkon ezt a páratlan adottságokkal rendelkező ásványt, akkor még a megjelenésünket is szebbé, jobbá tehetjük általa.

A www.gyongyekszerbolt.hu oldalon 6 és 8 mm gyöngyszemek formájában is megtalálható a hegyikristály, amiből akármilyen kiegészítőt elkészíthetünk, amit csak el tudunk képzelni. Határt csak a kreativitásunk szabhat a felhasználást illetően, így nyugodtan szabadjára engedhetjük a fantáziánkat.