A víztelenítő szivattyú locsoláshoz is jól jöhet

Szivattyúk rendelés online

A különböző vízellátó rendszerekben bizony nem ritkaság az összeillesztéseknél történő vagy a csőtörésből eredő szivárgás. Ilyenkor óriási károk keletkezhetnek, ha nem veszik időben észre a bajt, hiszen még a házfalak is veszélybe kerülhetnek, annyira elázhatnak.

A víztelenítő szivattyú teljes mértékben úgy működik, mint egy búvárszivattyú, tulajdonképpen az is. A szivattyubolt.hu széles kínálatában 100 darabnál is több víztelenítő szivattyú szerepel, szóval van miből válogatni az érdeklődőknek.

A különböző árkategóriákba való besorolás ezeknél a berendezéseknél nem a gyártóktól függ, hanem a teljesítménytől, vagyis attól, hogy percenként hány liter vizet képes szállítani. A garancia időtartama viszont már több tényezőnek a függvénye, általában 1-3 évig terjedő jótállást biztosítanak a gyártók.

A víztelenítő szivattyú egyébként használható locsolásra is, amennyiben a vízfelvétel ásott kútból, tóból vagy kanálisból történik. A megrendelés lebonyolításának idejétől számítva, a szállítási idő 2-5 munkanapig terjed.