Az autóüveg javítás gyors és garanciális

Betört szélvédő

A forgalomba lévő autók nagy része már jó pár éves. Az elhasználódásuk következtében természetes dolog, hogy itt-ott megjelennek rajtuk hibák, például a szélvédőn vagy a lámpaburán. A karcolódás, mattulás eredményeként, az autóüveg javítás szükségessé válik. Mivel biztonsági okokból a szélvédő alapvetően puhább, sajnos könnyebben karcolódik, kevésbé áll ellen például a jégkaparónak és a menetközben becsapódó kavicsoknak.

Az autóüveg javítás kapcsán a polírozás remek alternatív megoldás lehet, ha a régi szélvédőt szeretnénk felújítani. Azonban, ez sem minden esetben lehetséges, mivel a túl mély karcolást nem lehet jó minőségben javítani. Először próbát végzenek egy kevésbé szem előtt lévő helyen. A pici területen lepolírozzák a karcolást és ha jól sikerül, vagyis nem keletkezik optikai hiba, a többi területen is el lehet végezni a folyamatot.

Viszont, ha nem lehetséges minőségi munkát végezni, akkor kénytelenek vagyunk új szélvédőt venni. Ez nem feltétlenül drága dolog és sokszor még jobb megoldás, mint az autóüveg javítás. Sajnos egy kisebb baleset végződhet üvegkárokkal, akár a szélvédő vagy az ablakok és a fényszóró is sérülhet. Ebben az esetben a csere elkerülhetetlen. Azonban, ha csak elhasználódott, öreg üvegről van szó, a jó hír, hogy mostantól a szélvédő javítás Érd városában is elérhető.

A karcos vagy repedt szélvédőt rövid határidővel, garanciálisan képesek megjavítani az autouvegek.hu munkatársai. Legyen az polírozás vagy kőfelverődés nyomainak eltávolítása, a cég szakembereinek a szélvédő javítás Érd területén is gond nélkül megoldható. A polírozás következtében speciális wax kerül az üvegfelületre, ami hosszú ideig megőrzi annak gyári állapotát. A kőfelverődéseket, alapos és óvatos beavatkozás során tökéletesen eltüntetik, mintha ott sem lett volna. A szélvédő javítás Érd városán kívül is, az országos szervizhálózaton keresztül, számos helyen elérhető. Keresse bátran a kollégákat, akik szívesen állnak rendelkezésére minden jellegű üvegkár esetén, akár hétvégén is.