Az injektor tisztító adalék a benzinmotorok ápolója

Injektor tisztító adalék

A benzinmotorok régen porlasztó segítségével juttatták be az üzemanyagot a hengerekbe. A karburátor mára már elavult és felváltotta a hatékonyabb, automatizált közvetlen befecskendezést szabályzó rendszer.

Az injektor tisztító adalék pedig még hatékonyabbá és biztonságosabbá teszi az üzemanyag adagolását. Sajnos elmondható, hogy a legjobb üzemanyag is hosszútávon tartalmaz szennyeződéseket. Nem véletlenül van üzemanyag szűrő beiktatva a tartály és motor között. A motorba csak tiszta benzin juthat, ami aztán nem okoz dugulást és további károkat sem. Az injektor tisztító adalék biztosítja, hogy az adagoló járatai minden esetben tiszták, átjárhatóak maradjanak, így az akadály nélkül, könnyen a motorba jut.

Ha az injektor nem működik megfelelően, az autó számítógépe akár le is tilthatja az autót, ami aztán addig nem moccan, amíg szakszervizben ezt nem korrigálják. Senki nem szeretne ilyen borzalmat átélni és rengeteg pénz fizetni a javításért. A jlmshop.hu webáruházban kiváló minőségű injektor tisztító adalék választékot talál minden autóhoz.