Az istenektől származó rózsakvarc medál

rózsakvarc medál
Rózsakvarc medál

A görög és római mitológia szerint, az istenek egykor ajándékkal látták el az embereket. A rózsakvarc medál Erósz és Ámor ajándéka, legalábbis a mondák szerint, aminek a viselése nemcsak szeretetet, hanem békét is hoz. Természetesen nemcsak az ókorban, hanem a középkorban is használták, sok királynak díszítette a ruháját ez a különleges kő.

Az általában rózsaszín ásvány napjainkban inkább a hölgyek körében keresendő, sokszor szív alakúra formálják, amit aztán mindennap viselni tudnak. A rózsakvarc néha foltos, néha zárványos, néha pedig teljesen tiszta. A népszerűsége nő, mert a szeretet talizmánjának tartják, elfogadásra sarkal, az idegenek befogadására ösztönöz.

Amennyiben Ön is szeretné megnyitni a szívét az emberek előtt és meg akarja keresni a valódi egyensúlyt a lelke és a világ között, akkor a rózsakvarc medál tökéletes választás lehet. Leküzdi a haragot és a félelmet, hogy végre beteljesedjen a lelki béke. A gyogyitokovek.eu oldalon azonnal megveheti, akár egyediség eredetiséget igazoló dokumentummal is.