Az új alufelni előnyeiről röviden

Új felni
Új felni

Rengeteg csábító hirdetés között válogathatunk, amikben kitűnő állapotban lévő, ám mégis olcsó alufelniket kínálnak eladásra. A képek ilyenkor önmagukért beszélnek, vagy talán mégsem? Nemhogy képről, de olykor szabad szemmel sem lehet megállapítani egy használt és egy új alufelni között a különbséget. Különbség, pedig bőven akadhat, ami nemcsak az esztétikai eltérésekben mutatkozhat meg, hanem a felni szerkezetében is.

Egy új alufelni természetesen úgy tökéletes, ahogy van. Nincsenek benne karcolások, felütések és úgy egyébként semmilyen deformitás. Előfordulhat, hogy egy nagyobb ütés hatására a használt felni alakja megváltozik. Az eltérés csupán néhány mm-nyi, éppen ezért szemmel észrevehetetlen és menet közben sem érződik a különbség. De akkor mi ezzel a probléma? Az, hogy néhány mm-nyi eltérés is rezgéseket kelt, amik rossz hatással vannak a futóműre. Ezáltal az sokkal gyorsabban tönkre mehet.

Új alufelnivel viszont nem fogunk ilyen problémákba ütközni. Tehát egy használt szett vásárlásakor tartsuk szem előtt azt a mondást, hogy „nem minden arany, ami fénylik“. Különösen a régebbi típusok rendelésekor legyünk óvatosak, mint például egy többéves Volkswagen Polo felni változata esetén. Az árakat figyelembe véve, egy teljesen új szett könnyűfém felni ára korántsem számít annyira vészesnek. Illetve arról sem szabad megfeledkezni, hogy nem kell egyből a szervizbe szaladnunk, hogy korrigáljanak a felni formáján.

Egy Volkswagen Polo felni rendkívüli módon feldobja az autó megjelenését. Többféle méretben kapható, ami egyeseknek gondot okozhat a megfelelő modell kiválasztása közben. Viszont az alu-felni.eu weboldalon található felnikeresővel sokkal könnyebb dolgunk lesz. Pontosan megadhatjuk a keresett Volkswagen Polo felni paramétereit, így nem fog minket kellemetlen meglepetésként érni, hogy a gumi nem illeszkedik, vagy a kerék nem szerelhető fel a tengelyre az eltérő furatszám és osztókör miatt. Kitűnő modellek széles választéka várja itt az érdeklődőket, verhetetlen áron. A kínálatból a hasznos tartozékok sem maradhattak ki.