Azonnali meleg infra hősugárzóval

Infra hősugárzó

Azonnali melegre van szüksége? Ebben az esetben az infra hősugárzó lesz a hatékony választás, ugyanis a kiemelkedő teljesítményének köszönhetően nem kell megvárni, amíg az egész szoba átmelegszik, hanem azonnal érezheti a kellemes meleg levegőt.

Ennek a tulajdonságának köszönhetően, tökéletes választás lehet pincébe, műhelybe, de a kültéri helyiségekbe szintén, de jól megállja a helyét a nappaliban is. A paramentesito.hu kínálatában többféle berendezés is megtalálható különböző kialakításokban, mint az álló vagy a falra rögzíthető, egészen 2500 Watt teljesítményig, attól függően, hogy hová szánja a készüléket.

Az infra hősugárzó a kimagasló teljesítmény ellenére rendkívül pénztárcabarát és még az alacsonyabb teljesítménynél is képes kellemes meleget sugározni. Diszkrét, elegáns kialakításának köszönhetően, könnyen beilleszthető bármilyen környezetbe, méghozzá anélkül, hogy rontaná az enteriőr összhatását. Bizonyos infra hősugárzó modellek időzítővel és távirányítóval is el vannak látva, az Ön maximális kényelme érdekében.