Bioderma sampon a tiszta és friss frizuráért

A zsíros haj kellemetlen, de szerencsére a Bioderma sampon könnyen segít ezen. A zsíros hajat a hidrolipid réteg kiválasztásáért felelős faggyúmirigyek rendellenessége okozza. A faggyú ilyenkor feleslegesen termelődik, a haj pedig a gyökerénél megfullad. Ez az egyensúlyzavar a kiegyensúlyozatlan táplálkozás, a stressz, az idegesség vagy a nem megfelelő hajápoló termékek következménye.

A Bioderma sampon szappan- és SLS-mentes. A legérzékenyebb hajra és fejbőrre tervezték, így még akkor sem ad kellemetlen érzést, ha a szembe kerül, tehát felnőtteknek, gyermekeknek és babáknak egyaránt alkalmas.

A sampon átlátszó és híg állagú, ezért nem könnyű belőle közvetlenül a hajon habot készíteni. A mindennapos hajmosás nem megoldás. Ezzel azt kockáztatjuk, hogy károsítjuk a hajat és tovább aktiváljuk a faggyúmirigyeket.

De nem élhetünk úgy, hogy a hajunk tompa fényű és piszkos legyen. Inkább válasszuk a Bioderma sampont! Ez a tökéletes módja annak, hogy visszaadjuk a haj volumenjét. Azok pedig, akik reggel zuhanyoznak, ezzel a samponnal a balzsamot is elfelejthetik.