Bravecto tabletta kullancsok és bolhák ellen: tényleg működik?

Bravecto tabletta kullancsok és bolhák ellen

Amint kitavaszodik, a kullancsok is megjelennek, így nagy a valószínűsége annak, hogy kutyánk felszed néhányat. Nem beszélve a bolhákról, amikkel az év bármely szakaszában meggyűlhet a bajunk. Eddigi tapasztalatok alapján a Bravecto tabletta kullancsok és bolhák ellen legnagyobb előnye a kényelmen kívül, hogy a fertőzés veszélyét is csökkenti. Azaz, ha kutyusunk valamilyen úton-módon leszedi magáról a kullancsot és a feje bennmarad, akkor sem kell félni, hogy a házi kedvencünknek baja lesz.

Más megoldásokkal összehasonlítva számos előnye van ennek a készítménynek. A Bravecto tabletta kullancsok és bolhák ellen akár vény nélkül, az internetről is megrendelhető, annak ellenére, hogy vényköteles gyógyszerről van szó. Mindez a maxipet.hu weboldalon valósítható meg, ahol meg kell adnunk az ebünk súlyát, mely információ birtokában egy állatorvos kiszámolja, hogy melyik adagolásra lesz szükségünk. A megrendelt Bravecto tabletta kullancsok és bolhák ellen akár már másnap megérkezhet. Ugyanakkor nem kell hosszantartó kezelésként adagolni a kutyának, hanem csupán egyetlen tablettát szükséges beadnunk és ettől a pillanattól kezdve máris elkezdi kifejteni a hatását, amelynek következtében három hónapon keresztül kedvencünk védve lesz a külső kórokozóktól. Ugyanakkor a Bravecto tabletta kullancsok és bolhák ellen megóvja a kutyát a különféle gumi vagy műanyag nyakörvek viselésétől, amit általában játék, esetleg harc (ami kutyák között néha előfordul) esetén letépnek egymásról.

Ráadásul a Bravecto tabletta kullancsok és bolhák ellen ízesített is, így nem kell lefogni a kutyát és lenyomni a torkán, hanem egyszerűen elé tenni, majd ő azt gond nélkül bekapja, és lenyeli. Ugyanakkor az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy nem alakul ki rezisztencia, ezért bármeddig megmaradhatunk ennél a terméknél. A Bravecto tabletta kullancsok és bolhák ellen ár tekintetében kicsivel meghaladja egy nyaköv költségeit, de ezt általában kompenzálja a kényelem. Azonban jóval kevesebbet kell érte fizetni, mint a piacon található versenytársai bármelyikéért.