Egészségesebb életet garantál a zuhanyszűrő

Zuhanyszűrő

A csapvíz magas klórtartalma miatt nem elegendő csak az elfogyasztani kívánt vizet tisztítani, hanem szükséges a tisztálkodáshoz használtat is kezelni. Köztudott, hogy a bőrünkön keresztül jobban felszívódnak a méreganyagok, viszont ennek mielőbb elejét vehetjük az Aquasana típusú zuhanyszűrő telepítésével.

Ne várjuk meg, amíg a vízben lévő ártalmas anyagok káros következményei látható nyomokat hagynak a hajunkon, arcunkon és az egész testünkön! Az Aquasana zuhanyszűrő képes a klór akár 91%-át kiszűrni és a víz minőségbeli különbségét azonnal megtapasztalhatja az egész család.

Kétlépcsős működési mechanizmusa, elsőként a klór jelentős részétől szabadítja meg a vizet és beállítja a bőrnek megfelelő PH értéket. Majd a második fázisban a többi szerves anyagot, nehézfémeket, káros összetevőket vonja ki a vízből.

Aktív szénnel és mechanikai szűrővel is dolgozik egyidejűleg a berendezés, így növelve a hatékonyságot. A zuhanyszűrő felszerelése nem igényel szakembert, ugyanígy a szűrőcsere sem, amire kb. 6 hónapnyi vízfogyasztás után lesz csak szükség.