Egyszerű feladat az ablakcsere panellakásban

Barna műanyagablak

Viszonylag egyszerűbbnek számít, mint a téglaépületek esetében, mivel ebben az esetben nem sérül a fal. Az ablakos.hu vállalja a régi keret kibontását és az beépítés után takarólécek kerülnek a szerelési hézagokra.

Az ablakcsere panellakásban való szakszerű kivitelezésével kiváló eredményt lehet elérni. Fontos, hogy a fent említett takarólécek kívülre is kerüljenek. Sokan abban a tévhitben élnek, hogy a poliuretán hab ellenáll a nedvességnek és a napfénynek.

Éppen ellenkezőleg, kizárólag rögzít és szigetel, azonban ezeket a tulajdonságait gyorsan elveszíti, hogyha ki van téve nagymértékű nedvességnek és UV sugárzásnak. Ezért fontos, hogy az ablakcsere panellakásban precízen legyen kivitelezve. Az ablakcsere panellakásban általában a helyreállítással végződik, amit szintén vállal az ablakos.hu, ezért az ügyfélnek nem kell kőművest hívnia ehhez a feladathoz.

A technológia rengeteget fejlődött az évek során, ezért szinte megduplázódott a műanyag ablakok hőszigetelő képessége. Az ablakos.hu minőségi német paneleket kínál, amelyek hosszú éveken keresztül tökéletes állapotban maradnak.