Egyszerűen tisztítható latex festék

Latex festék

Bizonyos helyiségekben gyakran előfordul, hogy akartunk ellenére is valamilyen nem kívánt anyag a falon köt ki. Ilyenkor csak reménykedhetünk abban, hogy nem fog nyomot hagyni, de általában ez megtörténik. Érdemes inkább előre gondolkodni és a latex festék mellett letenni a voksunkat, az ilyen helyzetek elkerülése érdekében. A készítmény száradás után könnyedén tisztán tartható.

Az alapos törlést követően pontosan úgy fog kinézni, mintha akkor lett volna felhordva. A latex festék hosszú időn át tárolható, ha megfelelő körülményeket biztosítunk. A fagyot nem bírja, de +5 és +30 fok között, akár 2 éven át is megőrzi az állagát a felbontást követően. A megfelelően előkészített felületre ecsettel vagy hengerrel gyorsan felhordható és tökéletes fedést biztosít.

Számos színben létezik, ezért biztosan rátalálunk arra a kivitelre, amelyik leginkább elnyeri a tetszésünket. Megnyitva a festekarena.hu oldalt a latex festék és számos más termék bőséges kínálata tárul fel előttünk. Válogassunk kedvünkre és ne fogjuk vissza magunkat a vásárlásban!