Ehhez a kerékpár szervizhez bátran fordulhat!

Sokan szeretnek kerékpározni

A közlekedésnek nagyon sokféle módja lehet. Az, hogy ki melyiket választja attól függ, hogy mekkora távolságokat kell megtegyen, mi áll közelebb a szívéhez és persze fontos a megteendő út minősége is. A kerékpár sokak által kedvelt, hiszen egy közlekedési dugóban is lehet vele haladni.

A sokat használt biciklik azonban olykor rászorulnak a kerékpár szerviz felkeresésére, mert valami meghibásodik, eltörik, így cserélni kell. Ilyenkor érdemes olyan szervizt választani, ahol szakemberek dolgoznak, akik tényleg értenek a kerékpárokhoz, szeretnek ezzel foglalkozni és persze megbízhatóak. Sajnos van rá eset, hogy egyes helyeken olyan alkatrészeket használnak fel, amelyek nem illenek az adott bicikli típusához vagy nem jó minőségűek.

Ilyenkor tulajdonképpen nagyobb lesz a kár a javításban, mint a haszon. Az M&M Bike Hungary Kft. által működtetett kerékpár szerviz munkatársai szakképzett emberek, akiknek az a fontos, hogy mindenki elégedett legyen a munkájukkal és tökéletes állapotú kerékpárt vigyen haza.