Ellenálló kialakítású LED zseblámpa

LED zseblámpa

Gyakran megesik, hogy éjszakánként ki kell mozduljunk a lakásból. Nemcsak a ház körüli teendők szólíthatnak el bennünket, hanem megesik, hogy az utcákat járva ér minket az este. Ilyenkor előnyös, ha van nálunk LED zseblámpa, ami folyamatos működés mellett, friss áramforrássokkal, 2 órát bír ki. A 320 lumen garanciális fényerő biztosítja a menet közbeni láthatóságot.

Kis méretéből adódóan könnyen elfér egy táskában vagy akár a zsebünkben is. Sajnos megesik, hogy kiesik kezünkből a LED zseblámpa, de sérüléstől nem kell tartanunk, ugyanis a termék 2 méterig ütésálló. Természetesen ezt nem muszáj tesztelgetni, de jó, ha némiképpen bírja a terhelést, mert sosem tudhatjuk, mikor jön jól ez a tulajdonság.

Továbbá említést érdemel még a vízálló sajátossága is. Ne felejtsük el, hogy a LED zseblámpa professzionálisan működik minden körülmények között, ezért megtérülő befektetés. A jó áron beszerezhető készülékek online is elérhetők a ledkor.hu oldalon. Látogassunk el a webáruházba és a mindennapokban használt LED zseblámpa mellett más megbízható rendszereket is beszerezhetünk!