Fűszerkeverék a jamaicai konyhából

Bart Jerk fűszerkeverék

Aki szokott főzni, az pontosan tudja, hogy minden ételbe bele kell tenni a megfelelő fűszereket annak érdekében, hogy tökéletesen finom legyen.

Sok étel ízét adja ki például remekül a fuszerpolc.hu webáruházban megvásárolható Bart Jerk fűszerkeverék, ami egy aromás és csípős keverék a karibi térség ihlette ételekhez. Jerk a jamaicai konyha jellegzetes főzési módszere, de a fűszerkeverék neve is egyben. Ezt a keveréket hagyományosan a sertés- és a csirkehúsból készült ételkehez használták, azonban ma már marhahúshoz, bárányhúshoz, kolbászhoz, halhoz, garnélához, illetve a rákhoz is ajánlja a modern konyha.

A fűszerkeverék összetevői között megtalálható a szegfűbors, chili por, fekete bors, a só, hagyma, fokhagyma, kömény, oregánó, kurkuma, paprika, babérlevél, citromsav, demerara cukor. Érdemes beszereznie ezt a fűszerkeveréket, hiszen igazán finom ízt biztosít a húsos ételeknek. A férfiak kimondottan kedvelik a csípősebb ételeket. Főzzön mindennap ízletes ételeket a családjának, mert ők a legjobbat érdemlik!