Google AdWords tanfolyam tapasztalt tanácsadókkal

AdWords tanfolyam

Az online marketing most már rendkívül elterjedtnek számít, hiszen kiváló lehet ezzel a módszerrel népszerűsíteni különféle vállalkozások szolgáltatásait és termékeit. Ezért a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség által elérhetővé vált a Google Adwords tanfolyam.

Nem is akármilyen szolgáltatást kínálunk, hiszen a hatékony oktatás csakis gyakorlatban lehetséges. Ennek köszönhetően, a hallgatók több gyakorlati tanulással gyarapíthatják a tudásukat.

Ez a módszer azért hatékonyabb, mert ha csak elméleti alapokra helyeznénk az oktatást, akkor abból sok minden könnyen felejthetővé válna. A Google AdWords tanfolyam során az ajándék hirdetési kupon jár minden egyes résztvevőnek, ami 15 000 Ft-ot jelent.

Ennek fejében minden résztvevő kipróbálhatja élesben az oktatáson elsajátított dolgokat. Lehetőség van az egyéni oktatásra, de a Virus Média Keresőmarketing Ügynökség tanácsadói a kiscsoportos képzéseket is vállalják egy csomó témakörben, ami többek között kitér a tervezésre, készítésre, optimalizálásra vagy az Etarget kampány elkészítésére.