Gránátkő a karakán nőknek

Királynúi gránátkő

Élelmiszereket is általában a szemünkkel vásárolunk, de ez az ékszerekre még inkább igaz. Csak akkor viseljük, ha magunkénak tudjuk érezni és tetszik, amikor rápillantunk. A gránátkő varázslatos csillogása egyedi megjelenést kölcsönöz a viselőjének és elmondhatjuk, hogy mindannyian erre vágyunk.

Nemcsak a készen vásárolt ékszerek viselhetőek a jeles eseményeken, hanem a valóban különleges, kézzel készített csodák is, amelyek valósággal vonzzák a tekintetet. A gránátkő barna-piros színű féldrágakő és komoly történelmi múltra tekint vissza. A megnevezése a gránátalma pirosságára utal, hiszen ennek a csodás kőnek is pirosas árnyalata van, ami a barnával keveredik. A nagyon karakteres stílusú hölgyeknek ajánlják ezt a méltán népszerű ásványt, hiszen félénken nem lehet egy ilyen színt viselni.

Az izgalmas és domináns stílus képviselői imádni fogják a gránátkő csillogását, ami némi komolysággal is társul. Ezt a csodás követ a 14. században is használták már, legtöbbször a lovagok fegyvereinek a díszítésére, ezért a lovagi erények jelképének is mondható.