Hasznos szerszám a csavarbehajtó

Minőségi akkumulátoros csavarbehajtó

Gyakran előnyt jelentenek a kéziszerszámok, mivel kevés helyet foglalnak és méretükből kifolyólag a szűkösebb helyekre és beférünk ezekkel. Azonban nem minden esetben lesz elég a kezünk ereje, ezért a csavarbehajtó igazán jó megoldás lesz egy makacs csavar be- vagy kicsavarásához.

Ráadásul a használatával időt spórolhatunk meg, mivel sokkal gyorsabban lehet vele dolgozni, mint egy hagyományos csavarhúzóval.

Ha egy igazán minőségi szerszámgépet szeretne, akkor látogasson el webáruházunkba, ahol megtalálja Trotec csavarbehajtó szerszámgépet, amelyet könnyen át lehet alakítani fúróvá! Ezután egyaránt képes lesz lyukat fúrni fába és fémbe is. Fúráshoz használjon magas fordulatszámot, csavarozáshoz pedig alacsonyabbat! Könnyedén átkapcsolható a csavarozás iránya.

Ami még inkább praktikusabbá varázsolja, az övre akasztható funkciója, ezáltal bárhová felmászhatunk vele, hiszen mindig a kezünk ügyében lesz, viszont nem fog akadályozni a munkában a csavarbehajtó. Az akkumulátor állapotát jelző LED segítségével előre tudni fogja, hogy mikor lesz szükség a töltésre.