Hatékonyság és biztonság az AL KO láncfűrész jóvoltából

A tél egyértelműen a fűtési szezon ideje akkor is, ha mostanában egyre enyhébbek az évszakok. Sok helyen, főként vidéken, még mindig bevett szokás a vegyestüzelésű kazánok használata. Ezekbe elő kell készíteni a tüzelőt, ami többnyire fa. A rönkök felvágásában az AL KO láncfűrész kiváló segítőtárnak bizonyul. Természetesen van még más eset is, amikor számítani lehet rá.

A kertekben kiszáradt gyümölcsfák felaprítása sem fog többé gondot jelenteni, de a barkácsolás során történő gerendák, deszkák gyors elfűrészelése területén sincs sok vetélytársa. A BKS 4540 benzinmotoros AL KO láncfűrész 1,7 kW-os motorral van ellátva. A nagy teljesítmény egy 40 cm hosszú láncvezetőt hajt meg, amivel még a méretes rönkök feldolgozása sem okozhat problémát.

Az automatikus lánckenés biztosítja a hosszú élettartamot és a professzionális működést. Az AL KO láncfűrész gyártásakor a tervezők a biztonságot sem felejtették el. A láncfék visszacsapódásakor 1 másodperc sem kell a lánc megállításához, ezzel megelőzve a súlyos baleseteket. Profi berendezés, amivel öröm lesz dolgozni.