A házikoszttal történő etetés veszélyei

A kizárólagos házi kosztot kutyáknak és macskáknak semmiképp sem javaslott, mert az ember azért mást eszik, mint amire kedvenceinknek valóban szükségük van.
Fűszeresebben eszünk, adalékokkal telítve, ezért jobb közelíteni ahhoz, ahogy a természetben a vadmacskák vagy a farkasok a mai napig táplálkoznak.

Ma már vannak olyan kutyatápoktápok – én a pacsizoo.hu webáruházban találtam meg a megfelelőt -, amelyek nagyon hasonló összetételűek a természetes tápláláshoz és megfelelő arányú összetevőket tartalmaznak. Ezekben olyan arányban van benne a hús, a növényi rostv és egyéb vitaminok és ásványi anyagok, mint ahogy most is megtalálhatóak még a természetben. A Pacsizoo-nál például egy praktikus szűrő rendszerrel leválogathatjuk azokat a tápokat, amelyekben hasznosítható állati fehérjék vannak vagy a speciális igényű állatoknak kifejlesztett eledeleket is könnyűszerrel kiválogathatjuk.

Árban egyáltalán nem kerülnek többe, mint amit egy átlagember megengedhet magának egy prémium táp esetében és csomagajánlattal kifejezetten kedvező a kínálat. Ezek a kutyatápok olyan arányban tartalmazzák a szükséges mikro-és makroelemeket, hogy a szőrzettel és a bőrrel, a mozgással, az emésztéssel kapcsolatos problémák ne jelentkezzenek, az ízületek szépen kifejlődjenek és a növekedés megfelelő legyen és így nagyon szép, egészséges felnőtt cicánk vagy kutyánk lesz.
Tehát nézzünk körül akár a Pacsizoo-nál is, egyébként ha nem tudunk dönteni, készségesen segítenek.  Alapból együnk bizalmatlanok a hiperekben kapható húzómárkák tápértékével kapcsolatban, mert nem azt kapjuk, amit ígérnek és ezt tapasztalatokon alapul. Keressük a legjobb kutya és macskatápokat és eledeleket a pacsizoo.hu kisállateledel webáruházban!