Huawei P10 Gold elegáns megjelenéssel

Huawei mobil duplakamerával

Az elegancia és az erő jellemzi a kínai cég egyik csúcs-mobilját. A Huawei P10 Gold hardvere rendkívül jól lett összerakva. Biztosak lehetünk benne, hogy egyhamar nem fogunk lassulást tapasztalni a telefonon futó Androidban. Kapunk elég RAM-ot, hogy egyszerre több alkalmazást is futathassunk.

Ebből 4 gigabájt általában bőven elég szokott lenni és biztosan most is kielégíti a legtöbb felhasználó igényeit. A Huawei P10 Gold esetében szinte már a védjegyének számít a dupla kamera, ami ebben a modellben is nagyon jól működik. Igazán profi képeket készíthetünk, ráadásul a videózásban sem fog alulmaradni.

Az optikai kép-stabilizátornak hála, a videók egyenletesek lesznek, a kezünk apróbb remegése nem fogja befolyásolni a végeredményt. A Huawei P10 Gold ebben a színben rendkívül elegánsan és exkluzívnak mutat.

A letisztult vonalaival és ezzel a szín-világával könnyedén fel tudja hívni magára a figyelmet. A 8 magos Kirin 960-as processzor olyannyira csendben teszi a dolgát a borítás alatt, hogy túlmelegedést sem fogunk tapasztalni a Huawei P10 Gold esetében.