Így alakulnak a kannabisz olaj árak

kannabisz olaj árak
kannabisz olaj árak

Egy 30 ml palack több mint 1000 cseppet tartalmaz. A kannabisz olaj árak a hatóanyag koncentrációjától függenek. Németországban például az 5%-os és 30 ml kiszerelésű termékek ára 30–50 euró között mozog, míg a 10%-os 30 milliliteres CBD olajért akár 130 eurót is elkérhetnek.

Tekintettel arra, hogy a növény összes természetes tulajdonságának megőrzése érdekében, a hatóanyagot nagyon óvatosan kell kivonni, a készítmény előállítása meglehetősen drága.

Ha részletesebben tanulmányozza a kinyerési folyamatot és összehasonlítja a költségeket, akkor meg fogja érteni, hogy a kannabisz olaj árak teljesen indokoltak. Azt is érdemes tudni, hogy az orvosi kenderolaj feloldására gyakran használnak kókuszdió olajt.

Magyarországon tilos minden olyan kender alapú termék forgalmazása, aminek a THC indexe meghaladja a 0,2 százalékot. Így nálunk könnyen vásárolhat olyan készítményeket az interneten keresztül, amelyek megfelelnek a fenti követelménynek. A kannabisz olaj árak a kiszerelés nagyságának függvényében változnak.