Jól megtervezett weboldal keresőoptimalizálás

Weboldal keresőoptimalizálás

A felgyorsult és modern világ teljesen más elvárásokat hozott magával. A termékek értékesítésében mindig is az játszott a fő szerepet, hogy egy cég hatékony reklámot kapjon, mert csak így keresték fel a vásárlók. Ezelőtt ez főként televízió reklámokban, plakátokban, szórólapokban nyilvánult meg. Azonban az internet fellendülésével a weboldal keresőoptimalizálás vált igazán fontos tényezővé. Amikor valamit keresünk, akkor a Google felületét használjuk erre a célra. Ide beírjuk a megfelelő kulcsszavakat, majd ezt követően a kidobott eredmények közül válogatunk.

A weboldal keresőoptimalizálás lényege, hogy webáruházunk minél előrébb jusson a listán, mert így nagyobb az esély rá, hogy valaki rákattint. Ha nem található meg az oldal az első 10 között, akkor szinte nulla az esélye annak, hogy rendelni fognak tőlünk. Ez egy fontos tényező, amit nem árt észben tartani! Nem elég csak ügyesen felépíteni a felületet, hanem azt kellő linkkel kell ellátni, ami végső soron a való világ szórólapjának felel meg.

A weboldal keresőoptimalizálás eredménye nem látszik meg azonnal, de az idő előrehaladtával egyre nagyobb lendületet fog kapni a felület, ami több megrendelést eredményez. Mi tegyünk akkor, ha nem akarunk bíbelődni hosszú heteken keresztül egy saját dizájnnak megfelelő oldal elkészítésével, hanem minél hamarabb értékesíteni szeretnénk? Erre remek lehetőséget kínál az Unas shop rendszer. A bérelhető online felületre gyorsan feltölthetőek a termékek és a fontosabb paraméterek beállítást követően, már indulhat is az árusítás.

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy sorban állnak majd a vevők nálunk, mert szintén felmerül a keresettség problematikája. Ugyanakkor az Unas shop remek keresőoptimalizálási esélyeket rejt magában. Ha ezeket jól használjuk, akkor gyorsan érezhető lesz a különbség. Fontos az egyedi szöveg, amihez aztán csatolhatunk linkeket. Minél több oldalra tesszük ki ezeket, annál nagyobb találatot kaphatunk, ami aztán előresorolást jelent a Google keresőjében. Természetesen ezt okosan kell felépíteni az Unas shop és minden más oldal esetében is, de az eredmény nem marad el!