Kamerás bébiőr a pici biztonságáért

Kamerás bébiőr

Amikor új családtag, egy gyönyörű baba érkezik a családba, szülei a nap minden percében figyelemmel kísérik őt. Azonban, mivel mégsem lehetnek éjjel-nappal a kicsi szobájában, sokan babamonitort építenek be a helyiségbe.

Az otthondigital.hu webáruházból beszerezhető kamerás bébiőr használatával azonban nincs szükség erre, ugyanis alkalmazhatja a mobiltelefonját vagy a táblagépét a felügyeletre. Bárhonnan csatlakozhat ehhez a szerkezethez, ha telepíti az ingyenesen letölthető angol nyelvű HomeMate programot. Még a távolság sem jelent akadályt, bár a kisgyermeket mégsem szabad magára hagyni, csak ha a közelben vagyunk, modern technológia ide vagy oda! Sok esetben akár egy-két perc is számít, ha valami baj lenne.

Úgyhogy ne kockáztasson, legyen minden percben a gyermeke közelében, még akkor is, hogyha a kamerás bébiőr is vigyáz az Ön szeme fényére! Persze, nagy biztonságot jelent ez a készülék a gyereknek, Önnek pedig egyfajta nyugodtságot. Érdemes beszereznie minél hamarabb, még abban az esetben is, ha a pici csak néhány napos.