Kár lenne megvonni magad a kézműves fagyi élményétől

Ezt a fagyit te sem hagyhatod ki!

Kimondhatatlanul szereted a jégkrémet? Akkor itt az ideje, hogy felkeresd a Hisztéria Cukrászda által működtetett fagylaltozók valamelyikét! Bár a székhelyük Tápiószecsőn található, de jelen vannak Budapesten is, az Andrássy út 44 szám alatt, a WestEnd City Centerben, valamint Gyömrőben, a Szent István úton.

Amennyiben a felsorolt utcákon jársz és hatalmas sort látsz, biztosan ott lesz a Hisztéria Cukrászda valamelyik kirendeltsége, hiszen, aki egyszer megkóstolta az olasz eljárással készített kézműves fagylaltot, az többé nem szeretné soha kihagyni az élményt, amit ez a nyalánkság nyújt. Persze most azt hiszed, hogy mivel már ennyire felkapott ez a cég, ezért jó drágán értékesíti a portékáját. Azonban ez távolról sem igaz, ugyanis nagyon jó ár-érték arányban kínálják a gombócokat. A hatalmas választék ugyancsak egy olyan tényező, amiért érdemes meglátogatnod ezeket a helyeket, hiszen így a legkülönlegesebb ízesítésű fagylaltokból nyalogathatsz.

Tőlük pedig rendelhetsz is 3 vagy 4,5 kg kiszerelésben, amit a legrövidebb időn belül igyekeznek kiszállítani. Amennyiben nemcsak kóstolgatni szeretnéd a jégkrémet, hanem az értékesítésével is foglalkoznál, de még nem igazán tudod, hogy miként vágj bele, ebben az esetben is a segítségedre lehet a Hisztéria Cukrászda munkaközössége. Az említett cég nemcsak saját árusításra, hanem megrendelésre is készít, ráadásul nemcsak magánszemélyeknek, hanem fagylaltos vállalkozásoknak, üzleteknek, fagylaltozóknak.

Megbízhatóságukról árulkodik, hogy Budapest és Tápiószecső vonzáskörzetében már több mint 40 partnerrel büszkélkedhetnek, akiknek folyamatosan szállítanak. Mielőtt belevágnál egy ilyen partnerségbe, több kérdésedre is választ szeretnél kapni. Ennek érdekében vedd fel a kapcsolatot a Hisztéria Cukrászda vezetőségével. Elérhetőségüket a legegyszerűbben a hiszteriafagylalt.hu weboldalról szerezheted meg. Ne feledd, hogy ez a cég már 25 éve foglalkozik fagylaltkészítéssel és értékesítéssel, így kellő tapasztalattal is rendelkeznek a témában.