Kell otthon a riasztórendszer!

Egyedi riasztórendszer

Sokszor hallunk arról a híradóban, hogy betörtek bizonyos helyekre és elvitték a vagyontárgyakat. Sajnos ez bármikor megeshet velünk is. Lehet, hogy mindez akkor történik, amikor nem vagyunk otthon, de már elég maga a tudat, hogy idegenek jutottak be a lakásba és bármikor visszajöhetnek. Éppen az ilyen sajnálatos események megelőzésére lett kifejlesztve a speciális riasztórendszer.

Statisztikailag bizonyított, hogy ahol jelen van bármilyen mértékű védelem, legyen az kamera vagy mozgásérzékelő, ott jelentősen lecsökkent az esélye a betörésnek. A riasztórendszer ugyanis hatékonyan jelzi az illetéktelen behatolást, ha van még pluszban megfigyelő kamera, akkor megnő a lebukás veszélye, amit a tolvajok igyekeznek elkerülni.

Ezért inkább könnyebb célpont után néznek, ahol nem ütköznek semmilyen ellenállásba. A modern kialkotású és kiemelkedő hatásfokú riasztórendszer olyan körülményeket biztosít, aminek hála kényelmesen és teljes biztonságban hátradőlhetünk vagy üresen hagyhatjuk az otthonunkat minden félelem nélkül. Élvezzük ki az előnyét!