Keresse itt a felnyitható bukósisak akciót!

Felnyitható bukósisak akció

Kevesen vannak, akik a motort csak városi, vagy pedig csak túrázási célra használják. Aki nem tud dönteni a nyitott és zárt bukósisakok mellett, annak kifejezetten jól jön a felnyitható bukósisak akció. Sokan előszeretettel gyakorolják a nagy sebességes túramenetet, ugyanakkor a városi közlekedésben is részt vesznek nap mint nap.

Nekik sem kell választani a zárt vagy a nyitott sisak között, ugyanakkor mindkettővel sem kell feltétlenül rendelkezniük, hiszen szerencsére van köztes megoldás, a felnyitható bukósisak akció révén. Az ilyen típussal a motoros könnyedén válthat nyitott és zárt között, hiszen a zártból egy csapásra csinálhat nyitottat és fordítva.

Ez a tulajdonsága az alsó részen található speciális tengelynek köszönhető, amely által a sisak egy csapásra felnyitható. Mivel mondhatni ez univerzális típus, egy ilyen bukóval rengeteget lehet spórolni. A tornadohelmets.hu webáruházban felnyitható bukósisak akció is van, így még olcsóbban hozzá lehet jutni egy magas biztonságot nyújtó és kényelmes modellhez.