Kertitox mezőgazdasági berendezések

Kertitox
Kertitox

Sajnos a fáknak és a takarmánynövényeknek is vannak különféle kórokozói, amelyek ellen ha nem védekeznek a gazdák, akkor kockára tehetik az éves bevételük jelentős részét.

A Kertitox berendezései között megtalálhatóak kisebb-nagyobb eszközök egyaránt, így ezek tulajdonképpen az adott föld méretéhez viszonyítva vásárolhatóak meg. Ez a gyártó többnyire permetezőket készít, amelyekkel hatékonyan fel lehet lépni mindenféle invazív rovar ellen. A Kertitox termékpalettája nagyon széles, hiszen a mérnökök időről-időre előállnak valamilyen újítással. Ha tudni szeretné, hogy milyen masinák érhetőek el a nagykőrösi Pap-Agro Kft. kínálatában, akkor nem szükséges utaznia, mivel ennek a forgalmazónak honlapja is van.

A Kertitox traktorra szerelhető eszközeit a pap-agro.eu linkre kattintva gyorsan megtalálhatja, csak válassza ki a „márkák” menüpontnál a megfelelőt! Akiket valamely Kertitox termék érdekel és több információt szeretnének megtudni róla, szintén elég pár klikkelés, utána a rendszer azonnal kidobja a képeket az adatokkal együtt.