Kiknek és mikor hasznos a thermodoboz?

thermodoboz
Thermodoboz

A katalógusunk ebben a szakaszában megtalálható termékek azoknak ismerősek, akik sokat utaznak, kirándulnak vagy piknikeznek. Ők tudják, hogy az élelmiszerek és a főtt ételek hasznos tulajdonságainak lehető legnagyobb mértékű megőrzése érdekében, megfelelő körülményeket kell biztosítani a szállítás során. A thermodoboz olyan eszköz, amiben a hőmérsékletet állandó szinten tartható, külső energiaforrás segítsége nélkül és általában élelmiszerek, italok tárolására vagy szállítására használják.

Télen mindenki azt szeretné, ha az ételek melegek, az italok pedig forrók lennének. Meleg időben viszont pont ennek az ellenkezője igaz. A thermodoboz egyformán hasznos az év bármelyik időszakában, mert tökéletesen megtartják a meleget és a hideget is. A vendéglátóipari létesítményekben, vagyis az éttermekben vagy a kávézókban a főzés előtt álló fagyasztott és hűtött termékek, a kész meleg ételek tárolására használják. A thermodobozok hasznosak lehetnek egy bárban is, ahol például jeget is tarthatnak bennük.

Ételminta tasak, ahol a tisztaság és a sterilitás elengedhetetlen

Az élelmiszeripari termékeket tartják az egészségügyi elemzések legnehezebb tárgyának. A bennük található mikroorganizmusok nagyon változatosak, ezért felettébb körültekintően kell kezelni ezeket. Az ételminta tasak az élelmiszeripar területéről származó mintákhoz készül. A gyártásukhoz polietilént használnak, ezért nagyon tartósak és légmentesen záródnak. A mintavétel után, a mintát azonnal steril ételminta tasakba kell helyezni.

A tasak tetején található záróelem lezárja a zacskó tartalmát. Ez a beépített légmentesen záródó szerkezet biztonságossá teszi a terméket a folyadékok átjutásának szempontjából is. Steril körülmények között kell mintát gyűjtenie? Akkor ételminta tasakra van szüksége, ami a megbízható kialakításnak köszönhetően, elkerülhetővé teszi a szennyeződések bejutását. Ezekben a speciális készletekben garantált a biztonság, a sterilitás, az eredeti lezárás és a nyomon követhetőség magas szintje. Természetesen megfelelnek az élelmiszeripar által támasztott magas követelményeknek.