Könnyen tisztítható a Ferplast Rabbit 100 nyúlketrec

Ideális nyúlketrec

Kényelmes és tágas, minden megvan benne amire csak egy tengerimalacnak vagy egy törpenyúlnak szüksége lehet. A kialakítása praktikus, ezért a Ferplast Rabbit 100 nyúlketrec takarítása rendkívül egyszerű.

Csak le kell pattintani a rácsos felsőrészt és máris cserélhető a rágcsálónak az alom. Mivel tapadásmentes anyagból készült az alsó rész, ezért azt egyszerűen le lehet mosni vízzel. Mivel a kistestű rágcsálók rendkívül érzékenyek a káros anyagokra, ezért a Ferplast Rabbit 100 nyúlketrec tervezésénél külön odafigyeltek arra, hogy semmilyen káros alapanyagot ne használjanak fel a gyártásakor.

A Ferplast Rabbit 100 nyúlketrec nem hiába olyan magas. Ennek az a szerepe, hogy megakadályozza az alom szétszóródását, ennek hála nem lesz piszok a Ferplast Rabbit 100 nyúlketrec körül, amit gazdaságos áron lehet beszerezni az allateledelnagyker.hu webáruházból.

További előnyei közé lehet sorolni a szökés-biztos ajtót. Néhány alkalommal megtörtént már, hogy a ketrecek lakói kinyitották annak ajtaját, viszont ebben az esetben ez a veszély nem áll fenn.