Korrekt vízszerelő a 6. kerület lakásaiba

Sokak rémálma, hogy eltörik a vízcső, miközben nincsenek otthon. Ennek a félelemnek pedig van alapja, hiszen sokakkal előfordult már hasonló probléma.

Az sem ritka, hogy felújítás után egyszer csak elkezd vizesedni a fal egy bizonyos ponton. A vízszerelő 6. kerület vonzáskörzetén belül szintén a segítségünkre siethet, hogyha ilyesmit tapasztalunk. Elég egy csavart rossz helyre fúrni és máris megvan a baj.

Sok helyen a falban futnak a vízvezetékek, ezért fontos ellenőrizni, hogy útban van-e egy cső, amikor ki szeretnénk akasztani a nappaliba a bekereteztetett családi fotót. Könnyen elázhat a tervünk, amennyiben nem vagyunk körültekintőek. Závodszki Zoltánnak már semmi sem okozhat meglepetést ennyi év tapasztalata után.

Találkozott már furcsábbnál-furcsább helyzetekkel, ezért nem lehet panaszunk a felkészültségét illetően. A vízszerelő 6. kerület és a főváros más pontjain is igyekszik minél hamarabb segíteni. Ha nincs szó sürgős esetről, akkor egy előzetes egyeztetés ajánlott a weboldalon található telefonszámon.