Légkondicionálót minden otthonba!

Légkondicionáló berendezés

Most már úgy kinőtték magukat a mai modellek, hogy szinte télen-nyáron használva vannak. Csupán tavasszal és kora ősszel hagyjuk pihenni a légkondicionáló motorját, mivel nyáron a kánikula ellen véd, télen pedig hatékonyan kiegészíti a fűtést az inverteres változat.

Bár manapság már mindegyik inverterrel van felszerelve, azért nem árt átnézni a technikai adatokat választás előtt. Rendszerint télen többet fogyaszt, mert a melegítéshez nagyobb energiára van szüksége. A légkondicionáló rendszeres karbantartást igényel. Végül is ez nem olyan sok, hiszen évente egyszer elég ellenőriztetni, mert így biztosan hatékonyan fog működni egész szezon alatt.

A porszűrőket házilag is ki lehet tisztítani. Csak le kell pattintani az elejét és le lehet mosni a csap alatt, de aki nem elég biztos magában, az inkább bízza szakemberre a dolgot, nehogy garanciaveszés legyen a vége! A légkondicionáló egy nagyszerű találmány, ami jelentősen javít az életminőségen és az otthoni közérzeten, ezért aki szeretne beszerezni egyet, az látogasson el a webklima.hu weboldalra!