Lucy interaktív kutya a család kedvence

Lucy interaktív kutya

Minden gyermek életében eljön az a pillanat, amikor egy háziállatra vágyik, ha esetleg még nincs a családban. A szülőknek ez sokszor gondot okoz, hiszen megeshet, hogy nem tudnak tartani háziállatot, de a csemetéjüket sem akarják cserbenhagyni. A Lucy interaktív kutya arany középút, amivel a szülők és a gyermekek is meg lesznek elégedve.

A kutyust át lehet nevezni, nem kell feltétlenül a Lucy névre hallgasson. Több funkciót is végre tud hajtani, mint az ül, fekszik, táncol, ugat, pacsi, puszi, keress és még sok más. A játékot a gazdi hangjára lehet programozni, így csak az ő utasítására végzi el a kért parancsokat. A kicsiknek nagy örömöt lehet a Lucy interaktív kutyával szerezni, de néha még a felnőttből is kihozza a játékos ént.

Többnyire 3 év feletti lányoknak ajánlottak, de bárkinek a kedvencévé válhat. Az egész család imádni fogja az okos kiskutyust, a szép, puha és minőségi kivitelt, ami egyáltalán nem adja vissza a robotszerűséget. Lucy az interaktív kutya már hegyezi is a fülét az első vezényszóra, akár az igazi ebek.