Makita akkus fúró lenyűgöző teljesménnyel

Praktikus fúrógép

Ahogy fejlődik a technológia, egyre inkább megfigyelhetjük, hogy mennyire kezdenek elterjedni a kábel nélküli megoldások. A Makita akkus fúró szintén ebbe a kategóriába tartozik. Nem is olyan régen, néhány évvel ezelőtt nem lehetett volna elképzelni, hogy egy akkumulátoros szerszámmal dolgozzunk, két fő okból kifolyólag.

Irtózatosan nehéz lett volna, ami képtelenné tette volna a használatát. Amennyiben a mérnököknek sikerült is volna megoldani a méretbeli problémákat, akkor gond lett volna a teljesítménnyel.

Az akkumulátor biztosan nem bírta volna néhány percnél tovább, mielőtt lemerül. A Makita akkus fúró azonban könnyen maga mögé utasította ezeket az akadályokat. Az akkumulátor erős és elég feszültséget generál ahhoz, hogy a fúrógép a legnehezebb körülmények között is kellően helytálljon.

Ezt a szempontot muszáj volt figyelembe venni, hiszen az építkezéseken sok mindenben meg kell felelniük a szerszámoknak, legyen szó a Makita akkus fúró bármelyik típusáról. Ugyanolyan kényelmesen lehet ezzel dolgozni, mint azzal, amihez vezetékes villanyáram szükséges.