Megfizethetőnek tekinthető a PlayStation ár

PlayStation ár

Egyesek a mai napig a számítógépet választják a videojátékok kipróbálásának érdekében. Azonban nagyon sokan vannak azok is, akik inkább a direkt erre a célra kifejlesztett konzolokat választják, mint a például a PS, Xbox, Nintendo vagy Wii.

Mivel hazánkban a negyedik generációs PlayStation ár alacsony lett, rengetegen döntöttek úgy, hogy esélyt adnak ennek a konzolnak, nemet mondva a gépnek és a fent említett egyéb változatoknak. Mi is teszi ezt annyira ellenállhatatlanná? A pozitívumok között említést érdemel a megannyi páratlan tartalom, a kifogástalan játékok, az egyedi alkalmazások és exkluzív lehetőségek. Ezt jelenti például a PS4, amelyik sokak szerint az egyik legjobb a játékra.

A leggyorsabb processzorral és memóriával, kétségtelenül egy új, eddig nem tapasztalt szintre emeli a játékélményt. A Sony a „Világ legjobb konzolja” címet nyerte el ezzel a termékkel. A PS megvétele után könnyen fel lehet fedezni a legújabb játékokat. Ezen adottságok mellett szinte már csoda, hogy a PlayStation ár kedvező.