Miben különbözhetnek az egyes POS terminál szolgáltatók ajánlatai?

POS terminál
POS terminál

A technológia fejlődésével sok minden változott az elmúlt években. Ennek ugyanakkor kísérője volt a jogszabályok átalakulása is. A folyamatosan frissülő előírások olyan feltételeket teremtenek, amelyek következtében az értékesítés területén jelentős átalakulás történt. 2021-től számítva, már minden online pénztárgépet használó vállalkozásnak kötelessége megteremteni a készpénzmentes fizetés lehetőségét.

Erre azért kerülhetett sor, mert már rendelkezésre állnak a megfelelő digitális rendszerek, amik alkalmasak kártya elfogadásra vagy más, szintén elektronikus jellegű átutalás elvégzésére. A POS, más néven bankkártya terminálok a leginkább elterjedtek ezen a területen. De nem minden szolgáltató nyújt ugyanolyan feltéteket, ezért érdemes figyelni, hogy pontosan honnan történik a rendszerek beszerzés. Változhat az ár mind a szolgáltatások tartalma, mind a szolgáltatás átláthatósága, a biztonság és még számos egyéb dolog függvényében. Semmit sem szabad a véletlenre bízni!

Minél szélesebb például a kör, amin belül a bankkártyák elfogadása megtörténik, annál elégedettebbek lesznek a vásárlók. Nem véletlen emeli ki ennek a fontosságát a Novopayment POS terminál szolgáltató a weboldalán. A Novopayment már hosszú évek óta dolgozik Európa legnagyobb szolgáltatóival, ezért az olyan népszerű kártyák, mint a MasterCard, Maestro, Visa, VPAY, UnionPay, JCB, Diners/Discover, Amex egyaránt elfogadásra kerülnek. A sorból még a SZÉP kártyák sem maradnak ki. De ezen túl, az egyre inkább terjedő technológiák, mint az ApplePay és GooglePay szintén érvényesülni tud a rendszeren belül.

A biztonság garantált, a költségek pedig kedvezőek. A POS terminálokat jóformán csak áram alá kell helyezni és máris működni fognak. A bankfüggetlen rendszerek biztosan nem okoznak csalódást és a kezelhetőségük sem jelenthet kihívást. Nagyon könnyen elsajátítható az alkalmazásuk. Ami pedig a tranzakciók jóváírását illeti, azokról gyors visszajelzés érkezik. Érdemes tehát alaposan felmérned a Novopayment ajánlatát, amit teljesen a vállalkozásodra szabhatsz, ezzel kedvezőbbé téve a költségeket, valamint kiszolgálva a vevők igényeit minden szinten.