Miben más egy felnőttbarát hotel?

Felnőttbarát hotel

Egy olyan szálláshelyet keres, ahol teljes nyugalomban élvezheti a szabadidejét? Ide kattintva többet olvashat az Erla Villáról, amely a magyarországi felnőttbarát szállodák egyike. Mit is jelent a felnőttbarát kifejezés? A szálláshely kizárólag 14 éven felüli vendégeket fogad, így nem kell azon aggódnia, hogy a gyerekzsivaj megzavarja a pihenéssel töltött idejét.

A boutique hotelben minden az Ön kényelmét, a relaxálását és a kikapcsolódását szolgálja. A vendégek összetétele leginkább párokból, üzletemberekből és nyugdíjasokból áll, akik mind a nyugalmat keresve érkeznek ide, hogy pár napot azzal tölthessenek el, ami a mai nyüzsgő, rohanó világunkban csak keveseknek sikerül, vagyis az édes semmittevéssel.

A belső enteriőr kialakítása a modern eleganciát és a barokk életstílus luxusát adja vissza. A lakosztályok alapfelszereltségében pedig minden olyan eszköz megtalálható, amire az önfeledt kikapcsolódáshoz szükség van. A szálloda wellness részlege az emeleten kapott helyet, így a fürdőzés élményét az üvegpanorámán keresztül látható látkép teszi teljessé.

A csendes kerthelyiségben minden évszakban a testre és a lélekre egyaránt üdítően ható sétát lehet tenni, ami tökéletes program lehet a finn szaunák vagy a masszázs után. A szabadban eltöltött idő után, általában megéhezik az ember. Mit szólna egy ínyencségeket felsorakoztató menüsorhoz a szálláshely saját éttermében, ahol a séf a legnagyobb gonddal és nagyfokú kreativitással készít el minden megrendelést, csakis minőségi alapanyagok felhasználásával?

A villa elhelyezkedése széles programkínálatot biztosít az aktívabb pihenésre vágyóknak is, ugyanis a történelmi városrészben sétálva, a legkülönfélébb programokkal lehet találkozni a biciklizéstől, a borkóstoláson át, egészen a különböző kulturális programokig. Lepje meg magát egy nyugodt és hosszú hétvégével, ahol tényleg csak az Öné, no meg a kikapcsolódásé a főszerep! A különböző árkategóriájú csomagok között, garantáltan mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelőt.