Miért hasznos a púdermentes kesztyű?

A gumikesztyűk használata nemcsak az egészségügyben szükséges, de ajánlott az élelmiszer-feldolgozás és vendéglátás minden területén is. Optimális választás a púdermentes kesztyű, mert ez minimálisra csökkenti az allergiás reakciók kockázatát.

Kiváló rugalmasságával kényelmes viseletet biztosít a nitril változat, ami újonnan kifejlesztett receptúra alapján, innovatív gyártási technológia segítségével készült. A t-medical.hu webshop kínálatában helyet kapott Semperguard Xtra Lite levendulaszínű púdermentes kesztyű flatát és lágyítószer mentes, nem tartalmaz allergiát okozó latexfehérjét.

Széles körben alkalmazzák ezeket a kiegészítőket az egészségügyi és élelmiszer-ipari területeken, illetve ipari környezetben. Púdermentes jellegük megkönnyíti a kesztyűk fel- és lehúzását, valamint minimalizálja a bőr irritációjának kockázatát.

A webáruházban kapható változat 200 darabos dobozokban vásárolható meg. Könnyen megrendelhető a púdermentes kesztyű, mindössze néhány kattintásba kerül és a csomag már indul is a megadott cím felé.