Milyen az ideális infraszauna?

Szaunák minőségi kivitelben
Szaunák minőségi kivitelben

Full Spektrum vagy Carbon? Milyet érdemes választani és milyen előnyökkel jár a rendszeres infraszauna használata? Általában ezek a kérdések merülnek fel azokban, akik úgy gondolják, hogy érdemes lenne otthonra beszerezni valamelyik modellt.

Sokan azzal sincsenek tisztában, hogy milyen áron lehet hozzájutni egy modern infraszaunához, pedig egyáltalán nem kerül többe, mint egy modern légkondicionáló, ugyanakkor ez utóbbi szinte minden lakásban megtalálható manapság.

Tény, hogy nagy helyre van szükség az infraszauna használatához, de ez is inkább abban az esetben van így, hogyha többszemélyes változatot szeretnénk rendelni. Az egyszemélyesnek kevés a helyigénye és a Full Spektrum változatok energiatakarékosnak számítanak, míg a Carbon modellek valamivel olcsóbbak, ám nem ezek jelenti az infraszauna csúcsát.

Az sem mindegy, hogy milyen faanyagból készül, mert ennek is meghatározó szerepe van a szaunázás szempontjából. Az akciós modellek kihagyhatatlan ajánlatnak számítanak az infraszauna.com weboldalon.