Milyen gyógyszert érdemes adni a kutyának kullancs ellen?

Van olyan gyógyszer, ami hatásos a kullancs ellen

A nyár nemcsak a legtöbb embernek a kedvenc évszaka, hanem valószínűleg a házi kedvencek nagy részének is, hiszen ilyenkor sokat lehet a szabadban tartózkodni, kirándulni, élvezni a friss levegőt. A gond csak az, hogy elég sok olyan élősködő van, amelyik rendkívül sok bajt tudnak okozni, mind az emberek, mind a kutyák életében, például a kullancs. Azonban van olyan gyógyszer, aminek az alkalmazásával hosszú időre meg lehet szabadulni azoktól a kellemetlenségektől, amiket ezek az élősködők okoznak.

A különböző nyakörveknél sokkal ideálisabb ennek a használata, hiszen játék vagy fürdetés közben nem jelent akadályt, illetve ha több kutyája van valakinek, nem kell attól tartania, hogy egyik eb leszedi a másik nyakáról. Ugyanakkor nagy előnyt jelent természetesen az is, hogy hatékony védelmet nyújt. Aki még nem is hallott arról, hogy van olyan gyógyszer, ami ilyen jó segítség lehet, az bátran lépjen fel a kisallatkiegeszitok.hu weboldalra, ahol részletesebb ismereteket szerezhet a Bravecto tablettáról! Ez a készítmény 12 héten keresztül képes megvédeni a kutyust a külső élősködőktől, vagyis a kullancstól, bolhától illetve egyéb vérszívóktól. Az alkalmazása igen egyszerű. Van olyan gyógyszer, ami elég kellemetlen ízű, de ez egyáltalán nem az, ugyanis ízesített változatban kapható, így a kedvencek minden gond nélkül meg szokták enni, nem jár ez külön küzdelemmel.

Nagyon lényeges szempont az is, hogy az eddigi megfigyelések szerint nem alakul ki rezisztencia, ezért hosszú időn keresztül nyújthat védelmet a család kedvencének, nem kell folyton új orvosságot keresni. Mivel van olyan gyógyszer, ami a nyár kellemetlenségeitől megvéd, nem kell többet attól tartani, hogy egy kullancs tönkreteszi az örömteli pillanatokat. Mivel van olyan gyógyszer, ami vényköteles és ez is azok közé tartozik, ezért internetes rendelés esetén meg kell adni a kutya súlyát, jellemzőit, hogy az állatorvos munkatársak segítségével olyan kiszerelést tudjanak küldeni, ami megfelel a szóban forgó állatnak.