Mit tesztel a felsőfokú nyelvvizsga?

Felsőfokú nyelvvizsga

A nyelviskoláknak és a külföldi lehetőségeknek köszönhetően, már itthon is egyre többen beszélik nagyon jól az angolt. Sokan szeretnének erről írásos bizonyítványt, amit egy felsőfokú nyelvvizsga sikeres letétele után vehetnek kézhez. Egy ilyen okmány sokaknak szükséges a munkához, külföldi letelepedéshez, míg mások egyszerűen ezzel méretik fel a megszerzett nyelvtudásukat.

A nyelvvizsgának tükröznie kell a háttértudást, hiszen csak akkor van értelme, ugyanakkor a felépítése is lényeges. A TELC felsőfokú nyelvvizsga ezért roppant népszerű, hiszen átlátható, kiszámítható, jó struktúrájú, arról nem is beszélve, hogy akkreditált, tehát államilag elismert.

Ez a felsőfokú nyelvvizsga meglehetősen összetett, de ez ennél a szintnél egyáltalán nem meglepő. Felméri az olvasott szöveg értését, fogalmazási készséget, a hallás utáni szövegértést és természetesen a beszédet is. A BeHappy Nyelviskolában, ahogy a többi szintre, a felsőfokúra is jól összeállított, intenzív előkészítővel lehet gyakorolni.