Monogrammal ellátott feliratos telefontokok

Feliratos telefontokok

Mivel az okostelefonok szinte kötelezőek napjainkban, nyilvánvalóan mindenki egyedi típusú borítókat keres. Napról-napra új készülékek kerülnek a piacra, a gyártók pedig új védőmodellekkel készülnek minden eszközhöz. A feliratos telefontokok tökéletes módjai a saját stílus kialakításának.

Ezek között számos monogrammal ellátott darabbal is találkozhatunk. Hogy éppen egy vagy két kezdőbetűs modellt választ, az csakis az Ön döntése. A személyre szabott feliratos telefontokok lehetővé teszik, hogy kiválassza a saját betűtípusát. Több ezer mintázat közül választhat, így könnyen megtalálhatja a kedvencét. A kínálatban fellelhető feliratos telefontokok ötvözik a kiváló, tartós, mégis rugalmas minőséget az ütésálló bumperrel.

Ennek az integrált kétrészes kialakításnak köszönhetően, ami körülveszi és védi a telefont, a készülék extra védelmet kap az ütések, a karcolások és a kopás ellen. A telefon gombjainak gyors és egyszerű elérése érdekében, ez a típus tökéletes választás a stílus és a tartósság szempontjából egyaránt.