Nyalósó juhoknak, kecskéknek

Nyalósó juhoknak

A haszonállatok megfelelő táplálása rendkívül fontos egész évben. A kecskék, juhok és egyéb haszonállatok előszeretettel fogyasztanak olyan természetes táplálék kiegészítőt, mint a nyalósó, mert ösztönösen érzik, hogy a szervezetüknek milyen anyagokra van szüksége.

Az ilyen típusú só fogyasztásával biztosítják maguknak az ásványi anyagok, nyomelemek bevitelét. Mivel a takarmányból nem mindig sikerül kivonni a szükséges tápanyagokat, fontos adni nekik ilyesmit, még a legjobb tartás mellett is indokolt a nyalósó. Ez bizonyos állatok egészségére olyan hatással van, mint az embereknél a különféle vitaminok, táplálék kiegészítők szedése. A barzoo.hu webáruházban 20 kg-os kiszerelésben találhatnak a vásárlók tápanyagban dús nyalósót, ami magas elfogadási szintjének, ízletességének köszönhetően nagyon népszerű az állattartók és persze az állatok körében egyaránt.

Az ilyen termék ugyanakkor elősegíti a szerves anyagok emészthetőségét, ezáltal támogatva az állat egészségét. Rendeljen Ön is nyalósót!