PC játékok olcsón is beszerezhetőek

Mortal Kombat X

A régebbi címek egyértelműen nem kerülnek már olyan sokba, mint az újabbak. A tavalyi játékok közül több, akciós áron szerepel a Konzolok Szervize kínálatában. De nem szabad elmenni az idej megjelenések mellett sem, mert gyakran ezek is kedvező árazást kapnak, amikre érdemes lecsapni, amíg a készlet tart.

Van miből válogatni, hiszen itt meg fogják találni a kedvencüket az FPS-ek szerelmesei, de a sport szimulátorokat kedvelő gamerek is kiválaszthatják a nekik tetsző darabokat. Ettől kezdve már nem is lesz szükség másra, csak egy izmos gépre, amin tökéletesen futnak a játékok. Ha kell még egy kis tuning, akkor az alkatrészekre is érdemes egy pillantást vetni a játékok mellett. Nagyon népszerűnek számítanak manapság a képregény filmek. Ennek köszönhetően a játékfejlesztő cégek sem tétlenkedtek és rengeteg izgalmas játékot készítettek az elmúlt időszakban, amikben kedvenc hőseink bőrébe bújhatunk.

Elég csak a hatalmas sikert aratott Batman Arkham szériára gondolni. Hosszú idő óta ez volt az első olyan képregény adaptáció, ami elsöprő sikert aratott és a sztorija, illetve harcrendszere indokolja a többszöri végigjátszást. Nemsokára megjelenik az új Pókember játék is, bár ahhoz, már illene beszerezni egy PS4 Pro-t mert exkluzív címként dobja piacra a Sony. Szerencsére a Konzolok Szervize alaposan felkészült Playstation-ből is.

De, aki a PC gamerek csoportját gazdagítja, az most csapjon le a Star Wars: Battlefront ll-re, de kedvező árazást kapott a NFS Payback is. Aki inkább a fantasy világot szereti, annak a Shadow of War fog feledhetetlen perceket okozni, hiszen a Gyűrűk Ura világába kalandozhatunk el a főhősünkkel. Hogyha a stílust illetően marad a fantasy és továbbra is az RPG listát nézzük, akkor a Witcher 3-al nem nyúlhat mellé senki, hiszen a játéknak óriási sikere és lélegzetelállító grafikája van, a sztoriról nem is beszélve. A szerencsés választás esetén a megrendelő akár az ingyenes kiszállításra is számíthat. Éppen ezekért az apró bónuszokért érdemes a Konzolok Szervizét választani.